Recomandari de consum

FRUCTELE DE CATINA se pot consuma in stare naturala, 2 – 3 lingurite dimineata, in combinatie cu miere de albine.

SUCUL DE CATINA se obtine prin presarea la rece a fructelor de catina. Vitamina C imprima un gust acru pronuntat, iar β carotenul imprima culoarea portocalie. Se poate consuma in forma concentrata (cu sau fara miere de albine), diluat cu apa sau cu alte lichide (suc de mere, suc de caise etc.). Poate fi folosit ca o alternativa la limonada.

Este indicat sa se consume o doza de circa 50 ml adulti si 20 ml copii o data sau de doua ori pe zi. Se recomanda ca sucul de catina sa fie consumat dimineata sau in prima parte a zilei deoarece are un efect energizant.

CEAIUL DE CATINA se consuma sub forma de infuzie , fiind un bun aliat cand vine vorba de raceli.

 

 

 

PULBEREA DE CATINA se foloseste:

– ca atare in cantitati de 3 – 4 linguri pe zi pentru adulti;

– in combinatie cu miere de albine;

– sub forma de infuzie: 1 – 2 lingurite pulbere peste care se toarna 200 ml apa clocotita si se lasa pentru aproximativ 10-15 minute;

– se aplica pe piele sub forma de masca, folosind ca liant mierea.

ULEIUL DE CATINA este cel mai valoros produs obtinut din catina, avand proprietati cicatrizante si antiinflamatorii. Se foloseste atat pentru uz intern (ulceratii, ulcer gastric sau duodenal, diaree, urticarie, stari alergice, etc.) cat si pentru uz extern (arsuri, rani cu vindecare lenta si ulceratii, psoriazis etc.).

PROMOTIE!

La peste trei produse achizitionate
lei / bucata