Produse de catina

Misiunea BIOCAT este aceea de a oferi clientilor nostri produse de catina naturale, nealterate chimic, sau termic, bogate in vitamine, minerale si alte substante benefice sanatatii.

Biocat pune la dispozitia clientilor urmatoarele produse:

  1. Suc de catina obtinut prin presare la rece, (100% suc de catina) 250 ml si 500 ml
  2. Nectar de catina, (70% suc de catina si 30% miere poliflora) 250 ml si 500 ml
  3. Pudra de catina
  4. Ceai de catina
  5. Ulei de catina obtinut prin presare la rece

Sucul de catina se obtine prin presarea la rece a fructelor de catina si este fabricat cu o zi inainte de livrare, avand un termen de valabilitate de 7 zile de la data fabricatiei. Neavand conservanti chimici, produsul trebuie pastrat la o temperatura de 2-6 °C. Vitamina C imprima un gust acru pronuntat, iar β carotenul ofera culoarea portocalie. Sucul de catina ajuta la intarirea sistemului imunitar si va ajuta sa treceti peste raceli mai usor. Cea mai comoda modalitate de a consuma acasa catina este sub forma de suc natural.

Nectarul de catina este un sirop preparat prin combinarea sucului de catina cu miere de albine, fara conservanti artificiali si aditivi alimentari. Prin diluarea cu apa veti obtine o bautura energizanta si racoritoare, cu gust dulce-acrisor si o aroma deosebita, fiind o alternativa la limonada.

Ceaiul de catina se obtine prin deshidratarea fructelor de catina folosind metoda curentilor de aer cu o temperature de maxim 40 °C, pentru a pastra enzimele si vitaminele intacte.

Pulberea de catina se obtine prin macinarea cojilor uscate ale fructelor de catina.

Uleiul de catina este cel mai valoros produs obtinut din catina prin presarea la rece a fructelor sau a semintelor de catina.

PROMOTIE!

La peste trei produse achizitionate
lei / bucata