SHOP

Ulei de catina 10ml

14 lei - Ridicare personala

15 lei - Livrare la adresa solicitata


Obtinut din fructe ecologice *

Acest ulei de catina este obținut prin centrifugarea piureului obtinut in urma presarii fructelor; aceasta metoda nu foloseste solvent si nici temperaturi ridicate. Acest ulei din pulpa contine majoritatea acizilor grasi nesaturati benefici organismului uman (palmitic, palmitoleic, stearic, oleic, linoleic si linolenic).

Clear
Categorie: .

Descriere

Uleiul de cătină este obținut prin centrifugarea piureului obtinut in urma presarii fructelor; aceasta metoda nu foloseste solvent si nici temperaturi ridicate.

Uleiul de catina este folosit de foarte mult timp in medicina traditionala asiatica; in industria cosmetica uleiul de catina este folosit pentru creme hidratante si produse pentru ingrijireaa parului. Acest ulei are proprietati benefice pentru pielea uscata, arsa de soare cu un efect puternic cicatrizant. Contine pana la 70% acizi grasi nesaturati (C – 16) si prin urmare trigliceride  care nu se gasesc in niciun alt tip de ulei intr-o asemenea  cantitate.

Continutul in acizi grasi nesaturati:

  • Acid palmitic – 28…43 [%]
  • Acid palmitoleic – min. 25 [%]
  • Acid stearic – 2 [%]
  • Acid oleic – 18…30 [%]
  • Acid linoleic – 1…6 [%]
  • Acid linolenic – 2.5 [%]

Datorită acțiunii imunostimulatoare, recomandăm consumul de cătină preventiv și doar ca adjuvant în tratamentele curative.
*Fructele de catina provin exclusiv din plantatiile partenere certificate ecologic – Biosanddorn Plant Constanta si Catarg Activ Teleorman.

Livrare

Produsul este disponibil pe baza de comanda in Bucuresti si zonele limitrofe conform calendarului de livrari. Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 50 de lei. Pentru comenzi in tara livrarea se face prin curier cu plata ramburs. Taxa de livrare nu este inclusa in pret.

Recomandari

Cătina albă (Hippophae rhamnoides) este o plantă medicinală ale cărei fructe sunt o adevărată farmacie, conținând aproape toate vitaminele și mineralele necesare organismului precum vitaminele C, A, E, B1, B2, B6, B9, E, K, P, PP, F, fosfor, calciu, magneziu, potasiu, fier, sodiu, acid folic și b-caroten.

Consumul de cătină are acțiune tonifiantă, vitaminizantă, imunostimulatoare, mineralizantă, antioxidantă, ajutând în stări gripale, astenie fizică și psihică.

Din punct de vedere medical cătina ajută în tratamentul hepatitei, alergiilor, nevrozelor, alcoolismului, gutei, reumatismului, cirozei, aterosclerozei, anemiei, ulcerului, asteniei, depresiilor, având un rol important în prevenirea cancerului.

PROMOTIE!

La peste trei produse achizitionate
lei / bucata