SHOP

Suc de catina 250 de ml

ambalaj de sticla

20 lei - Ridicare personala

25 lei - Livrare la adresa solicitata


Obtinut din fructe ecologice *
Acest suc de catina este obținut prin presarea la rece a fructelor, fiind un produs natural, pur, nediluat.

Prin diluarea cu apă a acestui suc de catina se poate obține o băutură energizantă și răcoritoare cu aromă deosebită fiind o alternativă la limonadă.

Clear
Categorie: .

Descriere

Sucul de cătină este obținut prin presarea la rece a fructelor, fiind un produs natural, pur, nediluat și este fabricat cu o zi înainte de livrare.

Termenul de valabilitate este de 7 zile de la data fabricației la o temperatură de 2 – 6 °C.

Prin diluarea cu apă se poate obține o băutură energizantă și răcoritoare cu aromă deosebită fiind o alternativă la limonadă.

Datorită acțiunii imunostimulatoare, recomandăm consumul de cătină preventiv și doar ca adjuvant în tratamentele curative.

*Fructele de catina provin exclusiv din plantatiile partenere certificate ecologic – Biosanddorn Plant Constanta si Catarg Activ Teleorman.

Livrare

Produsul este disponibil pe baza de comanda in Bucuresti si zonele limitrofe conform calendarului de livrari. Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 50 de lei.

Recomandari

Cătina albă (Hippophae rhamnoides) este o plantă medicinală ale cărei fructe sunt o adevărată farmacie, conținând aproape toate vitaminele și mineralele necesare organismului precum vitaminele C, A, E, B1, B2, B6, B9, E, K, P, PP, F, fosfor, calciu, magneziu, potasiu, fier, sodiu, acid folic și β-caroten.
Consumul de cătină are acțiune tonifiantă, vitaminizantă, imunostimulatoare, mineralizantă, antioxidantă, ajutând în stări gripale, astenie fizică și psihică.
Din punct de vedere medical cătina ajută în tratamentul hepatitei, alergiilor, nevrozelor, alcoolismului, gutei, reumatismului, cirozei, aterosclerozei, anemiei, ulcerului, asteniei, depresiilor, având un rol important în prevenirea cancerului.

PROMOTIE!

La peste trei produse achizitionate
lei / bucata