SHOP

Pulbere de catina 80g

12 lei - Ridicare personala

14 lei - Livrare la adresa solicitata


Obtinut din fructe ecologice *
Aceasta pulbere de catina este obținută prin uscarea cojilor la o temperatură de max 40 °C și măcinarea acestora.

Clear
Categorie: .

Descriere

Pulberea de cătină este obținută prin uscarea cojilor la o temperatură de max 40 °C și măcinarea acestora.

Acest produs poate fi folosit în cure de imunizare în amestec cu miere, iaurt, smoothie-uri precum și în tratamente cosmetice.

Pulberea de catina este ambalată în borcan de 80 g și se poate păstra la temperatura camerei în mediu uscat în ambalajul original.

Datorită acțiunii imunostimulatoare, recomandăm consumul de cătină preventiv și doar ca adjuvant în tratamentele curative.

*Fructele de catina provin exclusiv din plantatiile partenere certificate ecologic – Biosanddorn Plant Constanta si Catarg Activ Teleorman.

Livrare

Produsul este disponibil pe baza de comanda in Bucuresti si zonele limitrofe conform calendarului de livrari. Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 50 de lei. Pentru comenzi in tara livrarea se face prin curier cu plata ramburs. Taxa de livrare nu este inclusa in pret.

Recomandari

Cătina albă (Hippophae rhamnoides) este o plantă medicinală ale cărei fructe sunt o adevărată farmacie, conținând aproape toate vitaminele și mineralele necesare organismului precum vitaminele C, A, E, B1, B2, B6, B9, E, K, P, PP, F, fosfor, calciu, magneziu, potasiu, fier, sodiu, acid folic și β-caroten.

Consumul de cătină are acțiune tonifiantă, vitaminizantă, imunostimulatoare, mineralizantă, antioxidantă, ajutând în stări gripale, astenie fizică și psihică.

Din punct de vedere medical cătina ajută în tratamentul hepatitei, alergiilor, nevrozelor, alcoolismului, gutei, reumatismului, cirozei, aterosclerozei, anemiei, ulcerului, asteniei, depresiilor, având un rol important în prevenirea cancerului.

PROMOTIE!

La peste trei produse achizitionate
lei / bucata