De ce catina? | Energizant Catina | Antioxidanti Catina

Catina alba (Hippophae rhamnoides) este o planta medicinala ale carei fructe sunt o adevarata farmacie. Contine aproape toate vitaminele si mineralele necesare organismului uman.

Utilizarea fructelor de catina se datoreaza continutului foarte bogat in vitamine, saruri minerale, microelemente, antioxidanti, fitohormoni etc. Fructele de catina contin vitamina C in proporție de doua ori mai mare decat macesele si de zece ori mai mare decat citricele. Vitaminele A, B1, B2, B6, B9, E, K, P și F sunt si ele prezente in fructele de catina în concentratii importante. Aceste fructe conțin β-caroten în proportie mai mare decat morcovul și alti carotenoizi, microelemente precum P, Ca, Mg, K, Fe, Mo, B, celuloza, proteine cu continut ridicat de aminoacizi esentiali (îndeosebi lizina), uleiuri complexe (acizi grasi saturati și nesaturati, steroli), acizi organici, cum sunt acidul malic, acidul succinic, acidul ursolic, precum si flavonoizi identici cu cei din Gingko biloba. Fructele si frunzele de catina contin substante cu efect hormonal, in special serotonina, substanta recunoscuta ca avand efecte fiziologice deosebite, legate de sistemul nervos central, sinteza proteinelor, stimularea sistemului imunoinductor etc.

PROMOTIE!

La peste trei produse achizitionate
lei / bucata