O cura de catina poate face minuni in sezonul rece!
Pasiune pentru agricultura si dragoste pentru natura!

O cura de catina poate face minuni in sezonul rece!

O cura de catina poate face minuni in sezonul rece!

O cura de catina poate face minuni in sezonul rece!


In timpul iernii, catina poate fi unul dintre cei mai buni aliati ai nostri impotriva bolilor de sezon. Tonic excelent, fructele de catina sunt recomandate in caz de febra, oboseala, frisoane sau doar ca o masura preventiva. Prin continutul ridicat de vitamine, acestea creeaza o bariera impotriva virusurilor, a bacteriilor si altor microbi care ne pun sanatatea in pericol in timpul iernii.

suc-de-catina-bioO cura cu suc de catina este recomandata in perioada sezonului rece, intrucat fortifica si energizeaza organismul. Folosita sub forma de suc, catina se pliaza perfect pe nevoile metabolismului nostru, este usor de consumat, iar corpul uman poate asimila mult mai facil toate vitaminele si minerale pe care le contine acest super fruct.

Pentru a obtine suc de catina, Biocat foloseste procedeul de presare la rece a fructelor de catina provenite exclusiv din plantatii ecologice certificate. Sucul din catina este fabricat cu o zi inainte de livrarea catre consumator, nu este pasteurizat si nu contine aditivi, avand un termen de valabilitate de 7 zile de la data fabricatiei. De aceea, pentru mentinerea proprietatilor sale este recomandata pastrarea produsului la o temperatura de 2-6 °C.

Sucul de catina este recunoscut pentru continutul ridicat de vitamina C (putem spune ca portocalele, o sursa comuna si cunoscuta de vitamina C, au un continut chiar modest fata de catina), fiind un excelent tonic natural. Vitamina C ii imprima un gust acru pronuntat, iar β carotenul ii ofera culoarea portocalie. Poate fi consumat ca atare, diluat, sub forma de limonada sau in combinatie cu miere de albine.

Este foarte bun ca remediu in cazul afectiunilor determinate de variatiile de temperatura sezoniere si ajuta la intarirea sistemului nostru imunitar, ceea ce inseamna ca suntem mai bine aparati de raceli, bronsite, gripe sau alte infectii. Totodata, consumul de suc de catina poate fi extrem de util in a combate starea de oboseala sau scaderea capacitatii de a depune efort fizic sau intelectual. Aduce un plus de energie si vitalitate, fara a contine cafeina

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!